Skip to main content

Mijn naam is Joke Boonstra en ben sinds 1996 werkzaam als uitvaartverzorger. Na jarenlang met veel plezier voor een grote uitvaartondernemer te hebben gewerkt, ben ik begin 2019 gestart met mijn eigen onderneming. Het fijne daarvan is om in alle rust, onafhankelijk van verzekeraars en leveranciers, samen met de nabestaanden de koers te bepalen voor een persoonlijk afscheid.
Mijn spreek- en schrijftaal is Nederlands, maar ik spreek het liefst in de taal van de mensen.
“As Frysk de taal fan de famylje is, dan prate wy Frysk”.

Joke Boonstra, uitvaartverzorger
Contact

Persoonlijke begeleiding

Het verlies van een dierbare en van diegene afscheid moeten nemen is een ingrijpende gebeurtenis in je leven. Op een informele en betrokken manier wil ik je daarbij graag begeleiden. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden die er zijn waardoor er een persoonlijk samenzijn kan worden voorbereid waarin de herinneringen met elkaar worden gedeeld én beleefd aan diegene die er niet meer is.
Ieder mens die de levensreis maakt, heeft een begin- en eindpunt. De mijlpalen die je daarin plaatst maken je reis bijzonder. Het belangrijkste wat je na je heengaan achterlaat zijn de sporen van je liefde. Die helpen je om diegene die er niet meer zijn een levenslang plekje te geven, in je hart!